gmail dom

a6Beste Start-Up Business Leningen. Is een starterslening geschikt voor uw bedrijf? Een van de eerste beslissingen die u moet nemen wanneer u externe financiering voor uw bedrijf zoekt, is of u al dan niet voor financiering met eigen of vreemd vermogen moet kiezen. Ervan uitgaande dat u besloten hebt dat u het idee om iemand anders eigenaar van uw bedrijf te maken niet ziet zitten, en dat u zich in ieder geval goed voelt bij het idee van maandelijkse betalingen op een lening, laten we dan eens bekijken voor hoeveel eigen vermogen u goedgekeurd moet worden om van start te kunnen gaan. Hier is een snelle berekening die kan helpen:

start een bedrijfstart een bedrijf

Beste Start-Up Business Leningen. Is een starterslening geschikt voor uw bedrijf? Een van de eerste beslissingen die u moet nemen wanneer u externe financiering voor uw bedrijf zoekt, is of u al dan niet voor financiering met eigen of vreemd vermogen moet kiezen. Ervan uitgaande dat u besloten hebt dat u het idee om iemand anders eigenaar van uw bedrijf te maken niet ziet zitten, en dat u zich in ieder geval goed voelt bij het idee van maandelijkse betalingen op een lening, laten we dan eens bekijken voor hoeveel eigen vermogen u goedgekeurd moet worden om van start te kunnen gaan. Hier is een snelle berekening die kan helpen:

}

Eigen vermogen vs. schuldfinanciering. Als het gaat om leningen voor startende kleine bedrijven, is de keuze tussen eigen vermogen en vreemd vermogen waarschijnlijk de keuze die u vroeg in het planningsproces van uw bedrijf maakt. U zult merken dat als u kiest voor aandelenfinanciering, uw business plan aanzienlijk gedetailleerder zal zijn dan wanneer u kiest voor traditionele leningen. De reden hiervoor is dat bij een lening voor het opstarten van een klein bedrijf, het bedrijf kan rekenen op een eenmalige rentebetaling en dus pas na de vastgestelde tijd, in dit geval zes maanden, het volledige bedrag van de financiering zal ontvangen. Bij financiering met vreemd vermogen hebt u een reeks betalingen die op bepaalde tijdstippen in de toekomst moeten worden gedaan (meestal ongeveer twaalf tot achttien maanden) en ontvangt u pas na die tijd het uitstaande saldo.

Zoals u ziet, zijn er aan beide aanzienlijke voor- en nadelen verbonden. Het is in uw eigen belang om zorgvuldig te overwegen welke financiering uw bedrijf nodig heeft voordat u een beslissing neemt. Als u niet veel ervaring hebt met financieringen of ondernemingsplannen, kunt u overwegen een ervaren financieel manager in de arm te nemen om u te helpen bij het opstellen van uw ondernemingsplan en u vervolgens klaar te stomen voor de financiering die u nodig hebt. Uw financieel manager kan u bijstaan met uitgebreid advies om u te helpen bepalen welke vorm van financiering het beste voor u werkt op basis van uw bedrijfsplannen, uw huidige bedrijfsbehoeften, de beschikbare leningen en opties voor financiering met eigen of vreemd vermogen. Een gekwalificeerde financieel manager kan u helpen bij het vinden van de financiering die u nodig hebt en kan ervoor zorgen dat u begrijpt waar u aan begint voordat u een leningsovereenkomst tekent of akkoord gaat met financieringsvoorwaarden.

Sources for this article: