webnl

Als u overweegt een bedrijf te starten, weet u dat u daarvoor financiering nodig hebt. Hoewel er veel zakelijke leningen beschikbaar zijn voor kleine bedrijven, kunnen ze erg duur zijn voor starters. Traditionele financiering en bankleningen kunnen ook zeer moeilijk te vinden zijn voor nieuwe starters, maar gelukkig zijn er alternatieven. Misschien wendt u zich instinctief tot persoonlijk spaargeld, gezien de manier waarop persoonlijke leningen voor starters en durfkapitaal de afgelopen jaren zijn geworden.

start een bedrijf

Weliswaar kunnen deze financieringsbronnen zaaigeld voor uw nieuwe bedrijf opleveren, maar u vraagt zich misschien af waar u nog meer aan start-upfinanciering kunt komen. Een van de mogelijkheden is een lening voor kleine bedrijven van de Small Business Administration. SBA-leningen worden gesteund door stimuleringsfondsen van de overheid en hebben over het algemeen goede voorwaarden. De Small Business Administration biedt zelfs een online leningsaanvraag waarmee u heel gemakkelijk financiering voor uw nieuwe bedrijf kunt krijgen. Als u een goed krediet en een goed ondernemingsplan hebt, is de kans groot dat u voor dit soort financiering in aanmerking komt.

Terwijl het programma van de Small Business Administration alleen beschikbaar is voor kleine bedrijven, is er veel concurrentie om de fondsen. Aangezien de Small Business Administration veel aspecten van de bedrijfsfinancieringssector reguleert, kan het voor hen moeilijk zijn om snel en effici├źnt financiering goed te keuren. Zelfs als u wordt goedgekeurd, moet u een intensieve aanvraagprocedure doorlopen met onder meer een kredietcontrole en een controle van uw activa. Daarom is het niet ongewoon dat bedrijfseigenaren maanden wachten op de verwerking van hun lening. Als u ge├»nteresseerd bent in het aanvragen van SBA financiering overweeg dan om eerst online een aanvraag in te dienen, zodat u het goedkeuringsproces kunt versnellen en veel sneller financiering krijgt.

Sources for this article: